Mediation

Heeft u een zakelijk conflict of arbeidsconflict? En weet u, zoals zo veel mensen, ook niet hoe u in gesprek komt over een oplossing? Als aangesloten mediator bij Mediation­­Messenger nodigen wij uw conflict­partner voor een mediation, begeleid door een onafhankelijke expert. Met slechts één druk op de knop

Met gerichte mediation help ik om vastzittende conflicten te transformeren. Zodat er een ander, positief verhaal en nieuwe kansen ontstaan, en pijn wordt omgezet in perspectief. Onafhankelijk betrokken, direct en onconventioneel.

Wat er ook speelt, het is zonde om in conflicten te blijven hangen. Omdat er met gerichte mediation vaak veel meer aan het verhaal te doen is dan u denkt. Met mediation ontstaat een andere kijk en komen nieuwe kansen onder handbereik.

Vanuit een onafhankelijke positie help ik mensen een ander perspectief op zichzelf en elkaar te krijgen. Zodat ze elkaar weer echt gaan zien. Ik stel de deelnemers in staat tijdens het mediationtraject om uit hun boosheid te stappen en houd ze een nieuw perspectief voor. Om zo dichter bij elkaar te komen en kansen te creëren waar alles in eerste instantie muurvast leek te zitten.

Daarbij werk ik behoorlijk onconventioneel. Door mijn ruime levens- en wereldervaring heb ik een hoog inlevingsvermogen. Daarbij ben ik oprecht, betrokken, begripvol, direct, confronterend, zorg ik aan het begin van elk traject voor ‘functionele chaos’ en gaan we de diepte in. Waar liggen de echte kantelpunten? Zo worden zaken helder en behapbaar; een noodzakelijke voorwaarde om echte stappen te kunnen zetten naar een nieuw begin.

Belangrijkste uitgangspunten: je bent niet wat je denkt of voelt. Je gevoel is niet je identiteit of realiteit. We gaan op een realistische en positieve manier op zoek naar wat er  mogelijk is.

Als Mfn mediator werk ik volgens de kwaliteitseisen en richtlijnen van de Mediators Federatie Nederland ( Mfn).