Mediation

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om er uit te komen, een andere keer wordt je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raak je verstrikt in de talloze zaken die er eigenlijk niet toe doen.

Als onpartijdige mediator zorg ik ervoor jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen. Met dit overzicht komt er ruimte vrij voor inzicht, mogelijkheden en oplossingen. Oplossingen die voor jullie beide werken en gericht zijn op de toekomst.  

Dat er tijdens de gesprekken verschillende emoties naar boven kunnen komen is heel gewoon. Het open staan voor elkaars emoties kan confronterend zijn, maar het geeft ook inzicht in de keuzes van de ander. Dit kan best pittig zijn.

Mijn rol als mediator is die van begeleider en ondersteuner van het proces wat jullie, ieder op jullie eigen manier, beleven. Jullie blijven het hele proces het heft in eigen handen houden terwijl ik met mijn gerichte mediation jullie help om keuzes te maken en knopen door te hakken om tot een afronding te komen en een begin te maken van een nieuw en ander begin.

Zakelijk- of arbeidsconflict

Heeft u een zakelijk conflict of arbeidsconflict? En weet u, zoals zo veel mensen, ook niet hoe u in gesprek komt over een oplossing?

Als aangesloten mediator bij Mediation­­Messenger nodig ik uw conflict­partner uit voor een mediation, begeleid door een onafhankelijke expert. Met slechts één druk op de knop

 

Echtscheiding

Bij Resolve werk ik als echtscheidingsmediator in Drenthe en kom ik bij jullie thuis